sosyal ağlarda izleyin

17.1.12

BİFTEK SARMA

EVRE:SEYİR(PS)-GÜÇLENDİRME


MALZEMELER:
-4 DİLİM İNCE DÖVÜLMÜŞ BİFTEK
-1 ADET HAVUÇ
-1 ADET KABAK
-ÇEYREK SOĞAN
-2 YK SOYA SOSU
-4 YK DOMATES RENDESİ
-1 YK SİRKE
-KEKİK

Sebzeler jülyen doğranır soya sosu eklenerek karıştırılır..Bifteklerin her tarafına kekik serpilir.Sebzeli harç koyularak rulo yapılır ve kürdanla tutturulur.İyice kızdırılmış tavada her tarafı çevrilerek iyice kızartılır ve tencereye alınır.Domates rendesi sirke ve 1 bardak sıcak su karıştırılarak etlerin üzerine dökülür.yaklaşık 1 saat pişirilir.

7 yorum:

  1. yagsiz bir yemegin bu kadar güzel olacagini hic düsünememesitim,cok tesekür ederim paylastiginiz icin parmaklarimida yiycektim nerdeyse :)

    YanıtlaSil
  2. ben de bu diyetle öğrendim asıl lezzet verenin yağ olmadığını:)
    afiyet olsun:)

    YanıtlaSil
  3. 3 gün ataktan sonra bugün seyirin ilk günü,birkac sorum olucak size aslinda okudum ama yinede emin olmak icin soruyorum

    günde 3 kasik süt tozunu hergün kullanabiliyomuyuz

    1 tatli kasigi misir unu ve misir nisastasini her zaman kullanmamalimiyiz? birde tatlandirici serbest ama fazla kullanmak kilo vermini etkilermi acaba? him bide kahve var oda serbestmi yoksa sinirlimi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süttozu hergün 3 kaşığa kadar izinli.
      mısır unu veya nişastası sınırlı izinlilerden.kullandığında günde 1 tatlı kaşığını geçmemeli ve hergün yenmemeli.
      kahvede sınır olmamakla beraber fazlası ödem yapabilir dikkat et.tabi sade kahve olmalı veya yağsız sütle hazırlanmalı.
      tatlandırıcıların fazla kullanılması da iyi değil.günde 8 kaşığa kadar uygundur.

      Sil
  4. tesekür ederim simla zaten kahve seven biri degilim en fazla bir fincan icerim yagsiz süt ve tatlandiriciyla günde 8 kasik tatlandirici havada karada yeterde artar zaten :)

    YanıtlaSil
  5. ben bunu da yaptım, ziyafet gibi oldu ilk ps günümde:) teşekkür ederim..

    YanıtlaSil

Adsız yorumları yanıtlamak çok tatsız oluyor:)
Google hesabınız yoksa Adı/URL kısmını seçerek (blog sahibi değilseniz URL kısmını boş bırakın lütfen) adınızı veya nickinizi yazarsanız size hitap edebilirim.
Sorularınıza daha hızlı yanıt almak istiyorsanız facebooksayfamda duvardan sormanızı rica ediyorum.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogging tips