EVRE:SEYİR(PS)-GUCLENDİRME |
-250 gr kusbasi tavuk gogus
-4 adet enginar
-1 küçük soğan
-1 yumurta sarısı
-1/2 limon suyu
-dereotu
Soğan kup kup kesilip sotelenir.tavuklar ilave edilip beraber sotelemeye devam edilir.10 dk kadar sotelendikten sonra enginarlar eklenir ve uzerine cikacak kadar sicak su ve az tuz ilave edilip 30 dk kadar pisirilir.yumurta sarisi limon suyu ile iyice cirpilir yemegin suyundan eklenerek ilinmasi saglanir.yavas yavas pişen yemeğe eklenerek karistirilir.bir tasim kaynayinca kapatılır ve dereotu ilave edilir.
Güzeldi aslında ama yumurta sarısı pişti kötü göründü:(
YanıtlaSilBu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
YanıtlaSilPaylaşımlarınız çok başarılı, sitenizi ilgiyle takip ediyorum..
YanıtlaSilwww.cay-makineleri.com