sosyal ağlarda izleyin

5.5.14

TERBİYELİ TAVUKLU ENGİNAR

EVRE:SEYİR(PS)-GUCLENDİRME
MALZEMELER:
-250 gr kusbasi tavuk gogus
-4 adet enginar
-1 küçük soğan
-1 yumurta sarısı
-1/2 limon suyu
-dereotu

Soğan kup kup kesilip sotelenir.tavuklar ilave edilip beraber sotelemeye devam edilir.10 dk kadar sotelendikten sonra enginarlar eklenir ve uzerine cikacak kadar sicak su ve az tuz ilave edilip 30 dk kadar pisirilir.yumurta sarisi limon suyu ile iyice cirpilir yemegin suyundan eklenerek ilinmasi saglanir.yavas yavas pişen yemeğe eklenerek karistirilir.bir tasim kaynayinca kapatılır ve dereotu ilave edilir.



3 yorum:

  1. Güzeldi aslında ama yumurta sarısı pişti kötü göründü:(

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Paylaşımlarınız çok başarılı, sitenizi ilgiyle takip ediyorum..
    www.cay-makineleri.com

    YanıtlaSil

Adsız yorumları yanıtlamak çok tatsız oluyor:)
Google hesabınız yoksa Adı/URL kısmını seçerek (blog sahibi değilseniz URL kısmını boş bırakın lütfen) adınızı veya nickinizi yazarsanız size hitap edebilirim.
Sorularınıza daha hızlı yanıt almak istiyorsanız facebooksayfamda duvardan sormanızı rica ediyorum.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogging tips