EVRE:GUCLENDİRME |
1 küçük yesil elma
1 yumurta
2 yk yulaf kepegi
1 yk toz tatlandirici
1/4 cay bardağı sut
1 cay kas.kab.tozu.
1 cay kas tarcin.
Elmayi soyup halka halka kesin.orta boy derin bir tavaya dizip hafif yumusayana kadar pisirin. Yumurta ve tatlandiriciyi cirpip diger malzemeleri ekleyin Yumusayan elmaların uzerine döküp bir kapak kapatin ve kisik ateste 15 dk kadar pisirin. Bu kadar basit ve lezzetli:) Afiyet olsun:)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Adsız yorumları yanıtlamak çok tatsız oluyor:)
Google hesabınız yoksa Adı/URL kısmını seçerek (blog sahibi değilseniz URL kısmını boş bırakın lütfen) adınızı veya nickinizi yazarsanız size hitap edebilirim.
Sorularınıza daha hızlı yanıt almak istiyorsanız facebooksayfamda duvardan sormanızı rica ediyorum.
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.