sosyal ağlarda izleyin

12.6.13

SEBEBİ HALİM

12 gündür paylaşımım yok.En son doğumda bu kadar ara vermiştim sanırım.
Son günlerde ne iştah kaldı ne afiyet.
Bu durumdayken tarif paylaşmak bana o kadar anlamsız geliyor ki.
Ne politik olup nabza göre şerbet vermek bana göre ,ne sessiz kalıp rüzgara göre yön belirlemek.

Blogdan ve face sayfamdan yüzlerce tarif ve bilgiye ulaşabilirsiniz.
Sorularınıza da elimden geldiğince yanıt vermeye çalışacağım ancak belirsiz bir süre daha başka paylaşımda bulunmayacağımı sizlere yazmak istedim.

Ne zaman ki vicdan devreye girer ,başımızdakiler kibirlerinden arınır, halkına saldırmaktan vazgeçip dinlemeye başlar; o zaman yeniden buluşuruz.

Sevgiyle kalın:)

13 yorum:

  1. semra gülbahar12 Haziran 2013 13:27

    Hassasiyetinize katılmakla birlikte saygı duyuyorum.

    YanıtlaSil
  2. merak etmeyin bizde de ne istah kaldi ne yemek yapma istegi..

    YanıtlaSil
  3. Duyarlılığınız için kendi adıma teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  4. Evet Simla Hn, aynen duygularınızı paylaşıyorum, eşim bile sen niye bu aralar tarif bakıp gecelere kadar yemek yapmıyorsun dedi, iştah bırakmadılar bizde.

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim şimdiye dek yaptığınız tüm paylaşımlar ve bu dönemdeki hassasiyetiniz için...



    YanıtlaSil
  6. Selam,
    Ben güçlendirmeye geçmeliyim ama buna odaklanamadım bile. Beynim almadı alamadı alacak yer yoktu ki. Sevinemedim bile. Pazar günü sadece kahvaltıyla durudğumu farkettiğimde saat gece 11,00 di.

    Herşey daha daha daha güzel olacak....... Ben buna inanıyorum.

    YanıtlaSil
  7. simla hanım dr oetker şekersiz puding çıkarmış. supangle, tavuk göğsü falan da var. anladığım kadarıyla onlar uymadı bize ama vanilyalıyı bir inceler misiniz?

    YanıtlaSil
  8. sonuçta bunu da alıp süte ekleyip tatlandırıcı koyup pişireceksin.
    aynı şeyi 1 kaşık mısır nişastası,süt ve tatlandırıcıyla da yapabilirsin.en azından ölçüler konusunda kafan rahat olur.bunun içinde de nişasta ve aroma vericiler mevcut fakat aroma vericilerin içeriği belli değil.

    YanıtlaSil
  9. Bitanem'e,
    çok fazla kaçırmadığın için sorun yok diyelim.artık öğrenmiş oldun:)
    izinli malzemelerle atakta da çorbalarımız mevcut tabi.sağ kolonda çorbalar başlığına bak lütfen:)

    YanıtlaSil
  10. An itibarı ile 20 gündür bloğuna göz atmadığımı hatırladım ( istisnalar hariç ki o da 1-2 gündür her gün göz atarım ) Simlacığım cansın...

    YanıtlaSil
  11. Merhaba;
    29.03.2013 tarihinde 3 gün atak ile Dukan Diyetine başladım.70 kilo ile başladım gün itibariyle 60 kiloyum.65 de 2,5 hafta durakladım ; fakat umursamadım 2,5 hafta sonunda 2 kilo verdim.29 Temmuz 2013 tarihinde güçlendirmeye geçiyorum.Hedef 58 2 kilom daha var.Beni paylaşmak istediğim ise şu, belki Simle hanım bana kızacak fakat karşıt fikirlerede saygılı olduğundan yumuşak geçiş olacaktır eminim :)) ben dukan diyetinin söylendiği kadar katı olmadan da kilo vermenin başarılı olacağını kendi bünyemde gördüm.Örneğin; 3 gün atak ardından 65 kilodaki duraklamayıda tamamladıktan sonra menüme eklediğim ve zerre kadar kilo vermemi engellemeyen ekstralardan bahsetmek istiyorum.1 kase lıght puding ( dr oetker-haftada 2 kere); 1 kase ( kase diyorum top değil-haftada 2 kere)carte d'or lıght dondurma; etli kabak dolma-yaprak sarma (normal pişirme ile haftada 1 gün); haftada 1 gün 2 yemek kaşığı bulgur pilavı yada sebzesi bol kısır.hatta birgün kalabalık bir aile toplantısında 2 fındık lahmacun,1 avuç patates salatası,2 yemek kaşığı çerkez tavuğu yedim.Ertesi gün 500 gr vermiştim.Enteresan gelebilir fakat ben kendi vücudumda şunu keşfettim vücudum protein mekaniğinde de bir süre sonra şoklanmak istedi.Ben eksralar ile 10 kilo verdim 3 ayda, yavaş ama feci sıkılaşarak en ufak bir sarkmam yok ki doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyordum.Bünyeye göre değişecektir muhakkak ama belkide biraz esnemek faydalı olabilir en azından denenebilir olmazsa aynı sisteme devam edilir.

    YanıtlaSil
  12. Simlacim seni ozledik ve sana ihtiyacimiz var :)

    YanıtlaSil
  13. Simla hanim öncelikle harika bir site yapmışsınız teşekkürler.diyete yeni başladım atak 4 gün sürecek bugün 2.gün bitti.fakat atakta günde en fazla kac yumurta yemeliyim?biraz kafam karıştı bazıları sınırsız derken bazıları 2 ile sınırlıyor.acaba hangisi doğru.

    YanıtlaSil

Adsız yorumları yanıtlamak çok tatsız oluyor:)
Google hesabınız yoksa Adı/URL kısmını seçerek (blog sahibi değilseniz URL kısmını boş bırakın lütfen) adınızı veya nickinizi yazarsanız size hitap edebilirim.
Sorularınıza daha hızlı yanıt almak istiyorsanız facebooksayfamda duvardan sormanızı rica ediyorum.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogging tips