7.2.12
9 yorum:
Adsız yorumları yanıtlamak çok tatsız oluyor:)
Google hesabınız yoksa Adı/URL kısmını seçerek (blog sahibi değilseniz URL kısmını boş bırakın lütfen) adınızı veya nickinizi yazarsanız size hitap edebilirim.
Sorularınıza daha hızlı yanıt almak istiyorsanız facebooksayfamda duvardan sormanızı rica ediyorum.
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
merhaba. damla sakızı aroması yerine gerçek damla sakızı kullanabilir miyim? Kitapta damla sakızı ile ilgili bir madde yok ama karbonhidrat içeriği sıfır, içerdiği aromatik yağlar limon kabuğundaki kadar. :)
YanıtlaSiltabi kullanabilirsin.zaten çok az miktarı yeter tat vermeye.
Silmerhaba..ben tarıfı denedım fakat benım muhallebım kıvama gelmedı..cok sulu oldu...bır kasık daha kepek koydum yıne koyulasmadı...sutumu fazla acaba tarıfte yapan varmı?...koyulassın dıye mısır nısastası ılave etmek zorunda kaldım ...ama yıne ıstedıgım gıbı olmadı...fırına verdım ustu kaymak tuttu...kısacası tadı guzel fakat sulu oldu kasıkla yenebılecek kıvamda oldu...:(
YanıtlaSilçok koyu olmuyor kıvamı ilk piştiğinde.dolapta dinlendiğinde ertesi gün kıvamını bulacaktır.
SilTarifleriniz çok guzel fakat tariflerin altına günde kaç pozisyon yiyebilecegimizi de yazarsanız çok mutlu olurum...
YanıtlaSilSeda Merhaba,
YanıtlaSilBu senin ayarlaman gereken bir durum.
Diyeti iyice okuyup öğrendiysen porsiyon ayarını yapabilirsin.
Örneğin bu tarifte yulaf kepeği miktarı önemli.
günlük limitini doldurup doldurmadığına göre kendin karar vermelisin.
Merhaba,
YanıtlaSilBu tarifi dün akşam yapmaya çalıştım, herşeyi sözylediğiniz gibi yaptım, fırına koymadan önceki kıvamı ve görünüşü gayet güzel olmasına rağmen fırına girdikten sonra kesilir gibi oldu (sulandı, fokur fokur kaynadı) maalesef hiç yenecek tarafı kalmadı :(
fırının hangi ayarına koydun?sadece üzerini kızartmalıydın.
Silve sonrasında da soğuyup dinlenmesi gerekiyor.
sulu olmaması için uzun süre areşte karıştırarak pişirin ben bu şekilde kıcamını buldum.. herkese afiyet olsun
YanıtlaSil