sosyal ağlarda izleyin

26.10.11

KABAK TATLISI

EVRE:SEYİR(PS)-GÜÇLENDİRME
MALZEMELER:

300gr tatllı kabağı=3 küçük dilim
3 kaşık splenda
1 çubuk tarçın
2 karanfil
1 çay brd.su

kabaklar ufak doğranıp su ve diğer malzemelerle yumuşayana dek pişirilir.daha sonratarçın ve karanfil alınarak ısıya dayanıklı bir kap içinde fırında üstleri kızarana dek pişirilir.

*Tarçın ve karanfil arzunuza kalmış.
*Fırınlanınca tadı kestaneyi andırıyor.
*Sulu kalmış gibi görünse de sonradan suyunu çekiyor.kurumaması için suyu dökmeyin.

16 yorum:

  1. Bazi bolumlerde balkabak sebze gunlerinde serbest yaziyor fakat alttaki etikette sadece sadece guclendirme evresi yaziyor?

    YanıtlaSil
  2. seyir evresi de yazıyor lale.etiketin tamamını okumamışsın:)

    YanıtlaSil
  3. Aaa evt ben telden girdigim icin bazen sayfayi tam goremiom yarin yapim ozaman ;)

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Kabaklar bir cay bardagi suda mi pisecek?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet zaten kendi suyunu da salacağı için oldukça sulanıyor.

      Sil
  6. Kabak kizartmasini tatmisken alime gecen tum kabaklari kizartiyorum buna vakit ve midede yer kalmiyor :)

    YanıtlaSil
  7. Kabak tatlısına bayılırım hemen yapıcım acaba önce düşüklüğe mı yumuşatmak gerekir bu arada blog un olmasa diyeti yapamazdim eline saglik

    YanıtlaSil
  8. Bir de porsiyon olarak ne kadar yemeli acabaa ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. diğer sebzeler gibi sınırsız yenebilir kabak da.dikkat etmek gereken tatlandırıcıyı abartmamak(günde 3yk) ve gün içindeki protein miktarını sebzeden fazla tutmak.

      Sil
  9. saf proteindede yenebiliyormu?

    YanıtlaSil
  10. tadına bakabilirim ama dimiii :P

    YanıtlaSil

Adsız yorumları yanıtlamak çok tatsız oluyor:)
Google hesabınız yoksa Adı/URL kısmını seçerek (blog sahibi değilseniz URL kısmını boş bırakın lütfen) adınızı veya nickinizi yazarsanız size hitap edebilirim.
Sorularınıza daha hızlı yanıt almak istiyorsanız facebooksayfamda duvardan sormanızı rica ediyorum.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogging tips