EVRE:SEYİR(PS)-GÜÇLENDİRME |
300gr tatllı kabağı=3 küçük dilim
3 kaşık splenda
1 çubuk tarçın
2 karanfil
1 çay brd.su
kabaklar ufak doğranıp su ve diğer malzemelerle yumuşayana dek pişirilir.daha sonratarçın ve karanfil alınarak ısıya dayanıklı bir kap içinde fırında üstleri kızarana dek pişirilir.
*Tarçın ve karanfil arzunuza kalmış.
*Fırınlanınca tadı kestaneyi andırıyor.
*Sulu kalmış gibi görünse de sonradan suyunu çekiyor.kurumaması için suyu dökmeyin.
Bazi bolumlerde balkabak sebze gunlerinde serbest yaziyor fakat alttaki etikette sadece sadece guclendirme evresi yaziyor?
YanıtlaSilseyir evresi de yazıyor lale.etiketin tamamını okumamışsın:)
YanıtlaSilAaa evt ben telden girdigim icin bazen sayfayi tam goremiom yarin yapim ozaman ;)
YanıtlaSilafiyet olsun:)
YanıtlaSilBu yorum yazar tarafından silindi.
YanıtlaSilKabaklar bir cay bardagi suda mi pisecek?
YanıtlaSilEvet zaten kendi suyunu da salacağı için oldukça sulanıyor.
SilKabak kizartmasini tatmisken alime gecen tum kabaklari kizartiyorum buna vakit ve midede yer kalmiyor :)
YanıtlaSilKabak tatlısına bayılırım hemen yapıcım acaba önce düşüklüğe mı yumuşatmak gerekir bu arada blog un olmasa diyeti yapamazdim eline saglik
YanıtlaSilarzu çok uğraştım ama soruyu anlamadım:)
SilBir de porsiyon olarak ne kadar yemeli acabaa ?
YanıtlaSildiğer sebzeler gibi sınırsız yenebilir kabak da.dikkat etmek gereken tatlandırıcıyı abartmamak(günde 3yk) ve gün içindeki protein miktarını sebzeden fazla tutmak.
Silsaf proteindede yenebiliyormu?
YanıtlaSilhayır sadece protein-sebze gününde uygun:)
Siltadına bakabilirim ama dimiii :P
YanıtlaSilmuhtesem ..cok sewerim
YanıtlaSil