sosyal ağlarda izleyin

3.12.10

KABAK KAVURMA


MALZEMELER:
-4 kabak
-1 soğan
-2-3 sarmısak
-1 kırmızı biber
-3 domates
-yarım demet maydanoz
-kimyon
-tuz

Soğan ve sarmısak beraber kavrulur.Biber ve domatesler doğranıp eklenir.Beraberce pişirilir.
Kabaklar ufak doğranarak eklenir.Suyunu salıp çekmeye başladığında kimyon ve tuz eklenir ve tüm suyunu çekip kavrulana dek pişirilir.Ateşten alınca maydanozlar doğranarak eklenir.(dereotu da kullanabilirsiniz fakat o zaman kimyon eklememenizi öneririm.İkisi de baskın tadlar olduğundan istediğiniz lezzette olmuyor)

2 yorum:

Adsız yorumları yanıtlamak çok tatsız oluyor:)
Google hesabınız yoksa Adı/URL kısmını seçerek (blog sahibi değilseniz URL kısmını boş bırakın lütfen) adınızı veya nickinizi yazarsanız size hitap edebilirim.
Sorularınıza daha hızlı yanıt almak istiyorsanız facebooksayfamda duvardan sormanızı rica ediyorum.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogging tips