MALZEMELER:
-4 kabak
-1 soğan
-2-3 sarmısak
-1 kırmızı biber
-3 domates
-yarım demet maydanoz
-kimyon
-tuz
Soğan ve sarmısak beraber kavrulur.Biber ve domatesler doğranıp eklenir.Beraberce pişirilir.
Kabaklar ufak doğranarak eklenir.Suyunu salıp çekmeye başladığında kimyon ve tuz eklenir ve tüm suyunu çekip kavrulana dek pişirilir.Ateşten alınca maydanozlar doğranarak eklenir.(dereotu da kullanabilirsiniz fakat o zaman kimyon eklememenizi öneririm.İkisi de baskın tadlar olduğundan istediğiniz lezzette olmuyor)
ellerinize sağlık çok sağlıklı bir yemek olmuş.sevgilerr...
YanıtlaSilBasit ama lezzetli.beğendiğine sevindim:)
YanıtlaSil