MALZEMELER: 4-5 dolmalık kabak 1/2 KG tavuk eti(derisiz göğüs)
1 ufak soğan 1/2 demet maydanoz az tuz
karabiber,toz kırmızı biber,kimyon
3-4 yk domates rendesi
Tavuk eti robottan geçirilip kıyılır. Maydanoz,soğan rendesi ve baharatlar eklenerek yoğrulur. Kabaklar oyulup bu karışımla doldurulur. Domates rendesi 1 su bardağı suyla karıştırılarak kabakların üzerine dökülür. 35-40 dakika pişirilir.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Adsız yorumları yanıtlamak çok tatsız oluyor:) Google hesabınız yoksa Adı/URL kısmını seçerek (blog sahibi değilseniz URL kısmını boş bırakın lütfen) adınızı veya nickinizi yazarsanız size hitap edebilirim. Sorularınıza daha hızlı yanıt almak istiyorsanız facebooksayfamda duvardan sormanızı rica ediyorum.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Adsız yorumları yanıtlamak çok tatsız oluyor:)
Google hesabınız yoksa Adı/URL kısmını seçerek (blog sahibi değilseniz URL kısmını boş bırakın lütfen) adınızı veya nickinizi yazarsanız size hitap edebilirim.
Sorularınıza daha hızlı yanıt almak istiyorsanız facebooksayfamda duvardan sormanızı rica ediyorum.
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.