11.11.10
2 yorum:
Adsız yorumları yanıtlamak çok tatsız oluyor:)
Google hesabınız yoksa Adı/URL kısmını seçerek (blog sahibi değilseniz URL kısmını boş bırakın lütfen) adınızı veya nickinizi yazarsanız size hitap edebilirim.
Sorularınıza daha hızlı yanıt almak istiyorsanız facebooksayfamda duvardan sormanızı rica ediyorum.
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Soğanı suyla kavuruyorum ben tüm yemeklerimde. Siz de öyle mi yapıyorsunuz? Yoksa yağ kullanıyor musunuz bu tarifte?
YanıtlaSilben donmuş soğan kullandığım için kavururken kendi suyu yeterli oluyor.günlük 1 tatlı kaşığı z.yağ hakkını genelde salatalarda kullanıyorum.
YanıtlaSil