sosyal ağlarda izleyin

11.11.10

HARDAL SOSLU BONFİLE

EVRE:ATAK-SEYİR-GÜÇLENDİRME

MALZEMELER:

İstediğiniz ölçüde bonfile(dövülmemiş)
1 küçük kase yağsız yoğurt
1 kaşık hardal
1 kaşık light soya sosu

Bonfileleri iyice kızdırılmış teflon tavada pişirelim.Ateş kısık konumda olmasın aksi taktirde et suyunu bırakır ve sertleşir.Etin bir tarafı pişmeden diğer tarafını çevirmeyin.İçinin pembe kalmasını arzu ediyorsanız her bir tarafı için 4dk yeterlidir.

Sosun malzemelerini çırparak karıştırın ve etle beraber servis edin.(salata atak kısmı için uygun değildir.)

6 yorum:

  1. salatalik domates yeniliyormu atak evresinde?? tabakta gorunce serbestmi acaba dedim

    YanıtlaSil
  2. ben yulaf kepeği bulamadım buğday kepeği buldum üstelik tüm besin değerleri aynı. onu kullansam olmaz mı? ki kullanıyorum ikinci günüm ama siz ne düşünüyorsunuz? Bu arada tarifleriniz çok başarılı gerçekten takdir ettim.

    YanıtlaSil
  3. Dily merhaba,
    Teşekküler:)
    Buğday kepeğiyle yulaf kepeğinin arasındaki en bariz fark yulaf kepeğinin hacminin 200 katı kadar şişebilmesi.Aynı etkiye sahip değiller malesef.Buğday kepeği kabızlık durumlarında günlük kullanılan yulaf kepeğinin 1 kaşığıyla yer değişirilmek suretiyle kullanılabilir.

    YanıtlaSil
  4. selam bu hardal dediğiniz bildiğimiz hazır hardal sosumu yoksa baharatımı
    hardal sos ise sınırlımı sınırsızmı?

    YanıtlaSil
  5. dijon hardal olmalı.1 yk kadar uygun.

    YanıtlaSil

Adsız yorumları yanıtlamak çok tatsız oluyor:)
Google hesabınız yoksa Adı/URL kısmını seçerek (blog sahibi değilseniz URL kısmını boş bırakın lütfen) adınızı veya nickinizi yazarsanız size hitap edebilirim.
Sorularınıza daha hızlı yanıt almak istiyorsanız facebooksayfamda duvardan sormanızı rica ediyorum.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogging tips