EVRE:ATAK-SEYİR-GÜÇLENDİRME |
MALZEMELER:
İstediğiniz ölçüde bonfile(dövülmemiş)
1 küçük kase yağsız yoğurt
1 kaşık hardal
1 kaşık light soya sosu
Bonfileleri iyice kızdırılmış teflon tavada pişirelim.Ateş kısık konumda olmasın aksi taktirde et suyunu bırakır ve sertleşir.Etin bir tarafı pişmeden diğer tarafını çevirmeyin.İçinin pembe kalmasını arzu ediyorsanız her bir tarafı için 4dk yeterlidir.
Sosun malzemelerini çırparak karıştırın ve etle beraber servis edin.(salata atak kısmı için uygun değildir.)
salatalik domates yeniliyormu atak evresinde?? tabakta gorunce serbestmi acaba dedim
YanıtlaSilHayır sadece et yenebilir.
YanıtlaSilben yulaf kepeği bulamadım buğday kepeği buldum üstelik tüm besin değerleri aynı. onu kullansam olmaz mı? ki kullanıyorum ikinci günüm ama siz ne düşünüyorsunuz? Bu arada tarifleriniz çok başarılı gerçekten takdir ettim.
YanıtlaSilDily merhaba,
YanıtlaSilTeşekküler:)
Buğday kepeğiyle yulaf kepeğinin arasındaki en bariz fark yulaf kepeğinin hacminin 200 katı kadar şişebilmesi.Aynı etkiye sahip değiller malesef.Buğday kepeği kabızlık durumlarında günlük kullanılan yulaf kepeğinin 1 kaşığıyla yer değişirilmek suretiyle kullanılabilir.
selam bu hardal dediğiniz bildiğimiz hazır hardal sosumu yoksa baharatımı
YanıtlaSilhardal sos ise sınırlımı sınırsızmı?
dijon hardal olmalı.1 yk kadar uygun.
YanıtlaSil