sosyal ağlarda izleyin

21.6.15

Dukan'da Güllaç yiyebilir miyiz?



Ramazan gelince en cok sorulan sorulardan biri de bu. Bu sene Dr.un sıklıkla Türkiye'ye gelmesini firsat bilip ona bize özel yiyecekleri tanitma firsati bulduk.Gullac da bunlardan biriydi. Icerigini,nasıl hazirlandigini ve Türk kültüründeki yerini ogrenince Dukan'dan onay çıktı :) 1 yaprak Güllaç 2 tolere yerine gececek sekilde tüketilebilir dedi. Dikkat etmeniz gereken sey paketteki icerigi okumak.bazi markalar bugday unu da kullaniyor ve bu uygun degil.sadece misir nisastasi iceren markalari kullanabilirsiniz. Yagsiz süt ve Tatlandırıcı ile gullaci hazirlayip evrenize göre gul suyu, tarcin,nar taneleri,kavrulmamis kuruyemislerle susleyebilirsiniz. Ayrica gullac yapragini yufka gibi kullanip börek yapmak da mümkün. Yaraticiliginizi kullanacaginizdan eminim. Formulu tekrar yaziyorum. 📍1 yaprak=2 tolere


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumları yanıtlamak çok tatsız oluyor:)
Google hesabınız yoksa Adı/URL kısmını seçerek (blog sahibi değilseniz URL kısmını boş bırakın lütfen) adınızı veya nickinizi yazarsanız size hitap edebilirim.
Sorularınıza daha hızlı yanıt almak istiyorsanız facebooksayfamda duvardan sormanızı rica ediyorum.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogging tips