sosyal ağlarda izleyin

20.5.12

dukan-ing'E BUYURUN



Artık yeni trend -ing'lemek biliyorsunuz:D
Biz de Dukan-ing yapabiliriz diye düşündüm.İşin içine biraz eğlence,heyecan ve bol motivasyon katmak için iyi bir yol gibi geldi bana.

Peki ne yapmak lazım Dukan-ing için?Dukan diyeti kitabınızla çektiğiniz bir veya daha çok fotoyu                3 HAZİRAN-PAZAR gecesine kadar dukaning@gmail.com adresine gönderiyorsunuz ve http://www.dukan-ing.com/ 'da yayınlanıyor.
Oylama ise 4 HAZİRAN-10 HAZİRAN tarihleri arasında  facebook sayfamda yapılacak.Sizlerin oylamasıyla dereceye girecek fotoğraf sahiplerini TAKİTA'dan ve GURMENET'ten hediyeler bekliyor:)
GURMENET yarışmanın 1.cisi için bu harika sepeti hazırladı.İçinde her Dukan'cıya gereken şahane malzemeler mevcut.İçeriği; Ru Sheim Yulaf Kepeği 500 Gr, Doğalsan Yulaf Kepeği 400 Gr, Clearspring Organik Tofu 300 Gr, Biogenecs Stevia Stick 120 Gr, Pınar Süt Tozu 200 Gr, Red Tiger Yengeç Surimi Stick Taze 250 Gr, Amoy Soya Sosu Light 150 Gr, E.Fallot Taneli Hardal 210 Gr, Chef Seasons Deniz Tuzu Karton Kutu 500 Gr, Ayfer Kaur Toz Jelatin 80 Gr, Acetum Balsamik Sirke 500 Gr, FFC Çikolata Aroması 40 Gr.
Yarışma 2.'si için de hediyeler olacak.

 TAKİTA da hazırlayacağı paketi yarışma 1.'sine hediye edecek:)Paketin
içeriği şöyle:2 adet Formtat 60
1 adet sukralozlu tablet tatlandırıcı
1 kutu (12 adet) karışık aromalı tablet şekerleme
1 adet bal aromalı diyabetik şurup
1 adet Reçelmiks





TAKİTA ve GURMENET'e yarışmamızı destekledikleri için çok teşekkürler:))
 Fotoğraflar nasıl olmalı?
Dukan Diyeti kitabınızla ister kendiniz poz verin,ister değişik ve eğlenceli bir fon üzerinde çektiğiniz fotoğrafı paylaşın.Eminim harika fikirler çıkacak.
Heyecanla bekliyorum:)

3 yorum:

  1. Peki oylama nasil olacak simla yani en çok beğeni alan mı yorum alan mı

    YanıtlaSil
  2. yorum olarak düşünüyorum.çünkü saat 10 haziran gecesi,00:00'den sonrakileri saymayacağım.onu da ancak yorumlardan çıkarabilirim.

    YanıtlaSil

Adsız yorumları yanıtlamak çok tatsız oluyor:)
Google hesabınız yoksa Adı/URL kısmını seçerek (blog sahibi değilseniz URL kısmını boş bırakın lütfen) adınızı veya nickinizi yazarsanız size hitap edebilirim.
Sorularınıza daha hızlı yanıt almak istiyorsanız facebooksayfamda duvardan sormanızı rica ediyorum.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogging tips