sosyal ağlarda izleyin

11.4.11

YÜZSÜZLÜĞÜN BU KADARINA DA PES!!!

Daha önce defalarca, blogundan izin alınmadan fikirleri çalınmış bloggerler gördüm.Bir gün benim de başıma gelmesi kaçınılmazdı tabi.
Çok mu zor isim ve adres vererek birşeyleri paylaşmak anlayamıyorum.İnsan hiç mi utanmaz bir başkasının emeğini çalarak kendisininmiş gibi göstermeye?
Burayı takip ettiğini düşündüğüm kişiye tek lafım var.Birazcık utanman varsa ya o tarifleri silersin ya da alıntıladığın adresi verirsin.



4 yorum:

  1. Blogunuzu bugün gördüm. Kesinlikle harika! Önceden haberim olsa sizin Blog'da yazmak yerine BodyTR'de bu günlüğü tutmanız için elimden gelen her şeyi yapardım -ki bu teklifim hâlâ geçerli.

    Yazınızı çalınması hakkında da şunu diyeyim: BodyTR olarak kendi yazılarımı ve diğer yazarlarımızın yazısını ve çevirilerini tescilliyorum. Canımı sıkan olursa da dava açabiliyorum. Bodytr'ye gelmeseniz bile isterseniz sizin yazılarınızı da tescilleyip gerekli dijital belgeleri size gönderebilirim.

    Ama keşke Bodytr'de yazsanız da daha çok insana, binlerce insana ulaşabilseniz...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Beğenmenize çok memnun oldum.Sizin sitenize baktım da şimdi o-hoooo benim 40 fırın ekmek yemem lazım orada yazabilmem için:D Naçizane bir diyet uygulayıcısı ve hatta çok acemi bir blogger olarak o kadar engin bilgiye sahip değilim ne yazık ki:)
    Tescil için de zahmet etmeyin lütfen.Bir sinirle yazdım bu konuyu yoksa gerçekten hiç enerjim yok uğraşmaya.
    Buradan, arzu ettiğiniz ve uygun olan başlıkları sitenizde kullanmanızda bir mahsur olmadığını da belirtmek isterim.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba

    Sözde "Özgün İçerik" esaslarına dayalı olduğunu ifade eden bir web sayfası yazarının, bloğumdaki bazı konuları ufak değişikliklerle kendi yazıları gibi yazmasına şahit olunca çok canım sıkılmıştı. Kendilerini uyarmama rağmen hiç oralı olmadılar.

    Sizin durumunuzu görünce, Çok özür dilerim
    "oha" dedim kendi kendime. Ve Başıma gelen durumun sizinki ile mukayese edilemeyecek kadar basit olduğunu farkettim.

    Bence
    https://www.google.com/webmasters/tools/spamreport?hl=tr

    adresinden gerekli bildirileri Yapın En fazla 5 10 dakika kaybedersiniz.

    Bloğunuz Gerçekten Çok elit ve özenle hazırlanmış.

    Tebrik ve saygılarımla

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkürler Dai:)
    Bir daha giriş yapmamış malum kişi.Belki biraz utanmıştır.

    YanıtlaSil

Adsız yorumları yanıtlamak çok tatsız oluyor:)
Google hesabınız yoksa Adı/URL kısmını seçerek (blog sahibi değilseniz URL kısmını boş bırakın lütfen) adınızı veya nickinizi yazarsanız size hitap edebilirim.
Sorularınıza daha hızlı yanıt almak istiyorsanız facebooksayfamda duvardan sormanızı rica ediyorum.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogging tips